LSI 2021Mjedisi dhe TurizmiDo të kthejmë në normalitet ambientin, tokën ujin dhe ajrin nga ndotja dhe zhvillimi industrial i papërgjegjshëm

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
SKZHI II
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±
    Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *