BujqësiaPD 2017Dëmshpërblim i 3.200 hektarëve të goditur nga ngrica në Korçë

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
BUXHETI 2017-2018

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *