BujqësiaPD 2009Investojmë 4 vitet e ardhshme për bujqësinë më shumë se në 70 vitet që shkuan

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2005-2009
Strategjia
Bujqësisë – Ushqimit 2007-2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *