Do rrisim pagat e infermierëve me 40%, ndihmë dhe për fëmijët e të ndjerëve

12 Maj, 20210

Në eventin e organizuar në nder të infermierëve, Kryeministri Rama zbuloi dhe vendimin e parë që do të marrë qeveria në mandatin e tretë.
“Vajzat dhe djemtë e të gjithë njerëzve që i kanë shërbyer qytetarëve dhe shtetit dhe kanë rënë në krye të detyrës dhe fëmijët e të rënëve në krye të detyrës mes bluzave të bardha nuk do jenë vetëm pasi me këtë ligj të ri, për ta deri në ditën e daljes së tyre të pavarur në jetë do të kujdeset shteti në mënyrë të posaçme” premtoi kryeministri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *