PARTIA SOCIALISTETË FUNDITPorti i Durrësit do të kthehet në një ndër marinat më të mëdha të Mesdheut

16 Prill, 20210

Ne do të nisim portin e ri turistik të Durrësit, më të madhin e vendit tonë dhe një ndërmë të mëdhenjtë në Mesdhe, i cili do të sjellë shumë më tepër turistë, por do të hapënjë nam shumë të madh te shumëkush që Shqipërinë e di akoma vend mesjetar. Kemidhe portin tjetër turistik të Vlorës dhe atë të Sarandës që ne kemi filluar nga puna. Tëgjitha këto investime do të krijojnë shumë punë për shumë njerëz dhe një zinxhir të tërëshërbimesh që do të kërkojnë përsëri njerëz për shumë punë.
Premtim për infrastrukturën portuale

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *