40% rritje pagash në mandatin e 3-të për mësuesit

19 Maj, 20210

Në programin tonë kemi një theks të rëndësishme tek inovacioni dhe do i kushtojmë një vëmendja të veçantë për të rritur kapacitetin e shkollës për ti asistuar fëmijët për të njohur botën e re të teknologjisë. Por ne jemi të varfër me çfarë u japim fëmijëve për artin dhe zejet. Ambicia është që komunitetet e shkollave fëmijëve tu jepet mundësia të konkurrojnë dhe të njohin punët e dorës nga bashkëmoshatarët.
Dua t’ju them sot kur zgjedhjet kanë mbaruar që rritja e pagave me 40% është zotim që ne do i qëndrojmë deri në fund e do realizohet brenda mandatit që nis në muajin shtator. rritja e pagave me 40% është e konsiderueshme, dhe dëshmon se vëmendja jonë për të qenë pranë jush është në nivelin më të lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *