Transformimi historik i Vorës pas tërmetit

20 Janar, 20210

Transformimi historik i Vorës pas tërmetit që nxori jashtë përdorimit qindra banesa e dhjetëra pallate ka hyrë në fazën e kantiereve nga qendra urbane, në periferitë rurale.Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga ministri i Shtetit, Arben Ahmetaj dhe ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali inspektoi sot punimet që po kryhen në pallatet e reja në Vorë.“Familjet e prekura do të rikthehen jo vetëm në apartamente të reja, por edhe në lagje me standarde urbane krejt të ndryshme nga ato që ishin më parë”, – tha Rama.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *