Rama në Rrëshen: Zona e re ndërtimore përfundon në Tetor

5 Mars, 20210

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, inspektoi zonën e re ndërtimore në Rrëshen. Në këtë zonë do të ndërtohen 35 banesa individuale me 6 pallate dhe 68 apartamente.Në këtë zonë ndërtimore do të krijohet një zonë urbane.Pallatet do të jenë trekatëshe. Zonat e reja do të kenë të integruar të gjithë infrastrukturat. Zonat e reja ndërtimore, kryeministri i krahasoi me blloqet presidenciale.“Ndryshimi i vetëm është se të parat janë për ata që u goditën nga tërmeti dhe nuk kanë, ndërsa të dytat për ato që kanë”.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *