PARTIA SOCIALISTEPOLIFAKTIPorti i Shëngjinit do të sjellë më tepër turistë në Lezhë/ Investimet do të injektojnë në ekonomi 10 miliardë euro

15 Prill, 20210

Kryeminsitri Rama, në takimin elektoral në Lezhë, premtoi se investimi në portin e Lezhës Tani është koha ë mund ta them pa asnjë frikë se na ka vonuar pandemia.Po tani duke dalë nga tuneli i pandemisë, ne do ta bëjmë Shqipërinë me 4 aeroporte.
Rama premtoi ta kthejë portin e Lezhës në një nga 4 portet turistike në vend, që do sjell në vend turist të një tjetër niveli, turist me shumë lekë dhe që konsumojnë shumë.
Premtim për infrastrukturën aeroportuale

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *