Përfundim brenda verës i dy akseve Tepelenë-Lekdush dhe Gusmar-Kuç

5 Shkurt, 20210

Kantieret e dy akseve Tepelenë-Lekdush dhe Gusmar-Kuç pritet të përfundojnë brenda sezonit të verës.Ky lajm është bërë me dije gjatë vizitës së kryeministrit Edi Rama, sot në këtë zonë i cili ka theksuar se me përfundimin e këtyre akseve, do të mundësohet gjatë sezonit të verës ëndrra e vjetër e lidhjes së Labërisë së Sipërme me bregun e Himarës.Kjo është rrugë përrallore. Është përrallore si udhëtim, si peisazh, është fantastike”, vijoi kryeministri mes të tjerash, gjatë bisedës me drejtuesit e punimeve të cilët theksuan se pritet që punimet të përfundojnë brenda muajit mars.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *