Për qarkun e Durrësit do të bëjmë më shumë se të gjitha vitet e marra së bashku, përfshirë edhe vitet e qeverisjes tonë

27 Mars, 20210

Kryeministri Edi Rama tha sot nga Kruja se “për qarkun e Durrësit do të bëjmë më shumë se të gjitha vitet e marra së bashku, përfshirë edhe vitet e qeverisjes tonë”.Gjatë takimit me qytetarë të Krujës, Rama vuri në dukje se, “qeveria në këto vite edhe për Krujën ka bërë shumë punë si asnjëherë më parë. Por ama po ju them se do të bëjmë më shumë ndaj na konfirmoni besim dhe të vazhdojmë përpara në mandatin e tretë të PS-së”.
Premtim buxhetor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *