Naftëtarët e Ballshit do të marrin pagat e prapambetura

30 Mars, 20210

Gjëja e parë që u premtoj është transparenca. E dyta dhënia fund e pandëshkueshmërisë. Nuk do të ketë mbrojtje, por në disa lupa siç i takon të jenë zyrtarët që merren me arin e zi. Do të ballafaqohen me nivelin më të lartë të kontrollit. Është jo garanci që u jap sot. Dua që kur të vij herën tjetër ta shoh atë portë, t’ju shoh në sy me garancinë e bërë realitet.
Ato para do ti merrni si detyrim. Ky është premtimi im, dhe zotohem edhe para taksapagusve asnjë qindarkë nuk do të paguhet nga xhepat e taksapaguesve. Do ua nxjerrim nga do ku i kanë, po të jetë e nevojshme edhe nga hundët atyre që ua kanë vjedhur me të padrejtë.
Pemtim për antikorrupsionin dhe ekonominë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *