Pagat e mësuesve do të rriten me 60% dhe arsimit do t’i jepet vendi që meriton

27 Mars, 20210

…kushtet e punës dhe pagat janë kryesorja. Kushtet e punës mos të flasim për politizimin e skajshëm që i është bërë arsimit në tërësi, arsimit parauniversitar, por edhe arsimit universitar. Një nga misionet kryesore të normalizimit të politikës shqiptare, është që ta largojë frikën si një instrument sundimi.
Njerëzit duhet të jenë të lirë të thonë mendimet e tyre dhe kjo është A-ja e demokracisë!
Premtim për arsimin dhe buxhetin 2021!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *