PARTIA DEMOKRATIKEPOLIFAKTIDo të sigurojmë buxhet dinjitoz për 20 mijë artistët në Shqipëri, sa Maqedonia e Veriut

27 Mars, 20210

Janë afro 20 mijë individë në Shqipëri të cilët ushtrojnë artin dhe kanë nevojë për mbështetje… ne do të sigurojmë mjaftueshëm buxhet, para nga buxheti i shtetit saç siguron fqinji jonë lindor, Republika e Maqedonisë së Veriut, që këta artistë të kryejnë me dinjitet dhe jo pasigurinë e çatisë apo bukës së gojës. Së dyti, do ti japim artit vendin që i takon edhe në rritjen e brezave të rinj.
Program për artin 2021

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *