PARTIA SOCIALISTEPOLIFAKTINdërtojmë 2 aeroporte dhe 2 aerodrome

6 Shkurt, 20210

Në vend do të ndërtohen dy aeroporte, në Vlorë dhe në Sarandë dhe dy aerodrome në Gjirokastër.“Shpresoj që këto ditë të kemi fituesin e garës ndërkombëtare që u bë si legjenda e Rozafës, pandemia, hapje-mbyllje, kredia, etje. Këtu në Gjirokastër bëhet fjala për dy aerodrome, që do të jenë turistike”, premtoi Kryeministri Edi Rama në një takim elektoral në qytetin e Gjirokastrës.
Premtim elektoral për infrastrukturën dhe transportin ajror

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *