Programi 2021-2025 Qeveria Rama 3ShëndetësiaVendosja në punë e 10 qendrave model të mjekësisë familjare

24 Tetor, 20213

Statusi:Në progres


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 34. Shqipëria e shëndetshme. Do të vendosim në funksionim 10 qendra model të mjekësisë familjare, me shërbime të integruara socio – shëndetësore, me fokus problemet e shëndetit mendor, shërbimet për fëmijët dhe të rinjtë dhe kujdesin paliativ brenda 2024

$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *