FiskalePS 2017Ulim tatimin mbi dividentin nga 15% në 6%

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2017-2019
PEF 2015-2020
KUVENDI

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√   Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *