FiskaleProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2Ulim borxhin publik nën 60 përqind të PBB-së

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
PBA 2017-2019
PBA 2018-2020
PBA 2019-2021 (Faza 123)
PBA 2020-2022 (Faza 123)
PBA 2021-2023 (Faza 12)
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *