FiskalePD 2013Do të zbresim taksën e portit për aktivitetin e peshkimit në 1/10 e saj

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
LIGJI STV
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *