FiskalePD 2013Heqim çdo taksë apo tarifë mbi kapitalet e çdo lloji, mbi makineritë dhe çdo gjë tjetër që përdoret për prodhimin

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2009-2014
Strategjia Biznesit dhe Investimeve
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *