Politika SocialePS 2021Subvencionimin me pagesë me çerdhet dhe kopshtet private, për subvencionimin e pagesës në rastet e pamundësisë së gjetjes së vendeve të lira në strukturat shtetërore

16 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimi
P.B.A. 2021 – 2023
S.K.M.S. 2020-2023

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
     
Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *