EKONOMIALSI 2013Për çdo të punësuar shtesë qeveria subvencionon fasonët në masën 10% të pagës së punëtorit

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2014-2016

Strategjia Biznesit e Investimeve, 2013-2020
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *