PD 2009ShëndetësiaKrijojmë partneritet publik-privat (PPP) në shëndetësi

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
Përmendet në SKZHI 2007-2013, por nuk ka të dhëna të tjera
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *