Arsimi, Gruaja, RiniaLSI 2021Rritje e vendimarrjes së studentëve deri 20% të votës

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
LIGJI 85/2015
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *