EKONOMIAPD 2021Rritja e pagës minimale në 36 mijë lekë dhe deri në fund të madatit 50 mijë lekë

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
E.R.P. 2021 – 2023
KMF 2022 – 2024
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *