InfrastrukturaPS 2021Rindërtimi i sheshit të Flamurit

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2021 -2023

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *