EKONOMIAFiskaleLSI 2021Rimbursim të 5% të çdo blerje me faturë, me përjashtim të shpenzimeve që kryhen në entet publike

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pamatshmeBesueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
Nuk ka referencë në dokumente strategjike/ buxhetore
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?
      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *