PD 2009Politika e jashtmeLiberalizim i plotë i regjimit të vizave brenda vitit të parë të mandatit të dytë

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
SKZHI 2007-2013
PKIE 2007-2012
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√      Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *