Politika SocialePS 2009Do t’u lidhen pensione fëmijëve të minatorëve për dhënien fund të trajtimit të tyre nga koncesionarët pa kushte pune

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KM
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√     Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *