Arsimi, Gruaja, RiniaLSI 2021Paketë masash stimuluese financiare dhe fiskale për promovimin dhe zhvillimin e nismës private për vajzat dhe gratë

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
P.B.A. 2021 – 2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
      Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *