BujqësiaProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Regjistrim i pronësisë dhe pajisje me certifikimin e pronësisë brenda 2 viteve të para

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
M.D
ASHK
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *