EKONOMIAPS 2021Paga mesatare bruto në rang vendi do të shkojë në 85 mijë lekë bruto

16 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
K.M.F. 2022 -2024
E.R.P. 2021 -2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±
    Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *