InfrastrukturaPolitika SocialePS 2021Brenda vitit 2022, përfundon ndërtimi i rreth 12 mijë apartamenteve në lagjet e reja dhe rehabilitimi i 160 shkollave

16 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimi
P.B.A. 2021 – 2023
RINDERTIMI
A.K.P.T. 

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *