PS 2021ShëndetësiaMjekët do të fillojmë t’i paguajmë jo të gjithë njësoj, por sipas perfomancës së tyre

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
S.K.SH. 2016 -2020
SKZHI II
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *