EKONOMIAPS 2021Biznesi i vogël dhe rregullimi i problemit të pronave janë dy prioritetet e para të qeverisë së ardhshme

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
S.ZH.B.I. 2014 -2020
SKZHI II
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√     
Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *