Mjedisi dhe TurizmiPS 2009Do ta ndalim këtë shkatërrim, pasuritë tona të përbashkëta t’i vemë në dispozicion të shoqërisë duke ndryshuar rrënjësisht dhe marrëdhëniet me zonat rurale

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
Nuk ka referenca në dokumente strategjike/PBA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *