PD 2021Politika e jashtmeMarrëveshja e kthyer nga Gjykata Kushtetuese duhet të shkojë në Gjykatën Ndërkombëtare

2 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KUVENDI
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
      Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *