InfrastrukturaPS 2021Porti i Durrësit me investimin prej 2 miliardë Euro pas marrëveshjes së bashkëpunimit me Qeverinë e Emirateve të Bashkuara, do të kthehet në marinën më të madhe të Mesdheut.

12 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimi
LIGJI 145/2020
P.K.S.T.D.I.P, 2020
AIDA
S.A-M.B.P 2021-2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *