Projektligji i paraqitur nga LSI për Statusin e minatorit. LSI shpreh edhe një herë tjetër vendosmërinë e saj për bashkëpunuar në mënyrë që Parlamenti i Shqipërisë dhe qeverisja e ardhshme të vlerësojë kontributet dhe sakrificat e këtyre njerëzve. Meta garanton minatorët për miratimin e statusit të minatorit dhe uljen e moshës së pensionit pas fitores së LSI në 28 Qershor

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2009-2011
KUVENDI
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *