FiskaleLSI 2017Kompanitë që punësojnë qindra punonjës njëkohësisht përjashtohen nga tatim fitimi për 5 vjet

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KM
KUVENDI
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√     Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *