Arsimi, Gruaja, RiniaProgrami 2009-2013 Qeveria Berisha 2Heqja e menjëhershme e TVSH nga shërbimet e arsimit, si dhe ulja e detyrimeve të tjera, duke përfshirë edhe tatimin mbi fitimin

6 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
Ligji TVSH
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *