Marrja e statusit kandidat dhe hapja e negociatave brenda vitit 2013

7 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
PROGRES RAPORTI 2014
EU HUB

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *