EnergjiaProgrami 2009-2013 Qeveria Berisha 2Do të dyfishojmë prodhimin e naftës në katër vitet që vijnë

3 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
A.K.B.N 2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *