BujqësiaLSI 2021Do të mbështetim drejtpërdrejt prodhimin vendas bujqësor dhe blegtoral të formalizuar

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
S.N.ZH.R.B. 2014 – 2020
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
      Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *