PS 2021Të përgjithshmeDixhitalizimi i të gjithë arkivave fizike për ta rritur numrin e shërbimeve dhe për ta bërë shërbimin automatik

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
S.N.A.D.SH. 2015 – 2020

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√     
Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *