PolitikëProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Hartim brenda 100 ditëve të Strategjisë Antikorrupsion në Sistemin e Drejtësisë

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
Konferencë
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *