FiskalePS 2021Biznesi i vogël do t’i ketë taksat dhe TVSH-në zero deri në vitin 2029

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KUVENDI

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√     
Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *