Arsimi, Gruaja, RiniaPD 2009Plani ynë është që asnjë fëmijë analfabet të mos jetë në Shqipëri

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
Strategjia e Arsimit P-U 2009-2013
PBA 2005-2009

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *