Arsimi, Gruaja, RiniaPD 2009Çdo fëmijë që mbaron 9-vjeçaren të mund të vazhdojë gjimnazin

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
Përfshihet te Strategjia e Arsimit PU 2009-2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *