Me rritjen e buxhetit për ujin me 40 %, me financimin dhe të qeverisë franceze, gjermane e zviceriane, do të garantohet 100% ujë të pijshëm 24 orë në 61 bashki.

18 Mars, 20210

Prej ujin gjetëm një 23 strategji kombëtare, dhe 78 dokumente strategjikë. 23 strategji për 23 vjet, nga 90’ deri në 2013. Financuar nga lloj lloj entesh, miliona e miliona, që ishin një tregues shumë kuptimplotë i një fakti, që uji i pijeshëm rrjedh ujë, ishin në mëshirë të fatit.
Qeveria jonë ka miratuar vetëm , 320 projekte në Këshillin Teknik të Agjencisë. Në dy vitet e fundit janë hapur mbi 200 kantiere për veprat e ujësjellës-kanalizimeve, që do të garantojnë 24 orë ujë brenda këtij viti, në territore, urbane, që e kanë vuajtur.
Premtim për shtim fondesh buxhetore për infrastrukturën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *